User Tools

Site Tools


g1_layout

G1 Layout Changes

Some changes have been proposed to improve the layout of G1 (the main room).

The core suggestion is that we remove the island/peninsula unit that currently includes the test bench, printers and chemical storage. The electronics area would be reduced to a single strip of workbench across the end of the room and the drawer units would be removed to provide leg room for additional workstations.

Other suggestions still being discussed:

  • Keep the room as open plan and install a second table (150x150cm) for additional seated capacity
  • Build a partition wall to create additional wall space for organised storage (component drawers or slat-mounted bins)
  • Extend the shelves above the electronics workbench so that they reach from wall-to-wall
g1_layout.txt · Last modified: 2019-05-21 13:19 by tim